Pwsonline - Great Architecture...

 

De techniek...

 Ik fotografeer al vanaf mijn 12e, sinds de digitale revolutie is het een echte passie geworden. Ik werk met professionele Nikon, Sigma en Epson produkten. De kwaliteit en "feel" van deze spullen past goed bij mijn manier van fotografie. De kennis maar ook de techniek voor nagenoeg elk onderwerp is aanwezig! Kwaliteit dus.

Maar ik werk ook weer analoog. Met Pentax, Nikon, Bronica apparatuur, in analoog 35mm, digitaal en middenformaat, 6 x 4,5 en 6 x 9 cm. Hierdoor zijn kwalitatief zeer grote vergrotingen (tot 120cm)mogelijk!

 

Mijn stijl is natuurlijk, stemmingen en gevoelens in beelden registrerend, dingen zien en vastleggen die jij niet zag. Ik denk dat een mooi beeld, een geweldig onderwerp, geen onnatuurlijke bewerkingen nodig heeft. Het zien van zachte "echte" kleuren, mooie toongradaties, afgedrukt op kwaliteitsmedia, het is ook voor mij nog elke keer een feest!

Ook zwartwit fotografie biedt dankzij de moderne digitale techniek, juist nu weer ongekende stijlvolle expresie-mogelijkheden!   Door aandachtvolle nabewerking en passende keuzes van  afdrukmedia kan het gevoel van een kwaliteitsfoto "zoals vroeger" er weer helemaal zijn!

 

 

 

Home       Iets meer      Techniek      Fotografie     Links     Contact    Highlight

 

 

Copyright 2014 PwsOnline Nederland               All rights reserved.  No copying or use without permission!